PONUDBA NAHRBTNIKI

Vse cene vsebujejo dvobarvno brandiranje. Točno ceno dorečemo, ko se izberejo artikli in določi vse predpozicije brandiranja.

S klikom na sliko vsakega artikla, se vam odpre podoben opis artikla in vse barvne možnosti. Predlagamo, da pogledate vsak artikel in dodatne slike, da dobite predstavo, kakšen je nahrbtnik.

Poslovni in športni nahrbtniki dobre kvalitete, primerni za poslovno uspešne posameznike, ki so v prostem času aktivni. Opazili boste, da smo dali poudarek na 3 znamke: Swiss Peak, Impact in XD. Razlog je samo v tem, da imate dovolj velik budget, da resnično prejmete vrhunski nahrbtnik.

Več o znamki

Swiss Peak znamka torb je namenjena tistim, ki želijo združiti kvaliteto z dizajnom in uporabnostjo v poslovnem svetu, kot v naravi. 

Več o znamki

Impact Aware TM je znamka, ki zagotavlja, da boste prejeli ekološki in trajnosten izdelek. Uporabljeni RPET materiali in pri izdelavi materialov je uporaba vode zmanjšana do 98%. 

Več o znamki

Že 20 let je XD design znamka, ki zagotavlja kvaliteto glede na ceno in dizajn, ki je vpadljiv in naredi vtis na uporabnika. Same funkcionalnosti izdelka pa so samoumnevne po 20 letih razvoja.

Poslovni nahrbtniki

Prosti čas nahrbtniki

Športni nahrbtniki

Bold Banana

Bold banana izdeluje torbe. Priročni nahrbtniki, ki ustrezajo vam in vam jutri. S prednjim jermenom, ki ga je mogoče zamenjati z drugim, svežimi barvami in blagovno znamko, ki govori o pozitivnih vibracijah in vključuje vse.


Nova vrsta znamke

Bold Banana je nova znamka iz Eindhovna na Nizozemskem. Od leta 2018 združujemo mlade ustvarjalne ljudi, ki oblikujejo prihodnost znamke. Izdelujemo visokokakovostne torbe z zamenljivim sprednjim jermenom, tako da lahko ustvarite povsem nov videz!


Za vsakogar. In mislimo na vse

Vključiti želimo vse. Radi smo samozavestni in na stvari gledamo pozitivno. To se kaže tudi v naših torbah. Naši modeli so preprosti, a prepoznavni in imajo izrazit značaj.


Pregleden postopek

Verjamemo, da smo jasni glede našega procesa. Naša proizvodnja poteka na Kitajskem prek BSCI certificiranega tekstilnega ateljeja (Business Social Compliance Initiative) z nizozemskim vodstvom.


BOLD BANANA | Nahrbtniki z zasukom

BOLD BANANA jermen

BOLD BANANA nahrbtnik black

BOLD BANANA nahrbtnik peach

BOLD BANANA nahrbtnik yellow

Splošni pogoji


Vse cene so brez DDV

Cene veljajo za količine navedene v posameznem sklopu.

Cene brandiranja so vključene in jih potrdimo, ko končno določimo vse parametre brandiranja.

Rok dobave je cca. 1-2 tedna od potrditve naročila. Zaenkrat so še vsi izdelki na zalogi.

Rok plačila: 30 dni.

Ponudbo pripravil: Robert Šmid , robert@promoluks.com, 051 436 505