MAJICE PO LASTNEM DIZAJNU

V nadaljevanju nekaj idej, ki smo ga pripravili za en večji projekt. Da dobite, kaj vse je možno, je dovolj. :)

KRATKE MAJICE PO LASTNEM DIZAJNU

Takšne majice so seveda pošteno dražje, ampak lahko naredimo praktično, kar si želite. Izberete barvo po pantonu, tiskamo kamorkoli na majici, ( ker se najprej tiska, potem šiva ), izdelamo etiketo in naredimo tudi večbarvno majico. Nam se zdi ta možnost primerna za uradno navijaško majico. 

Primer olimpijske navijaške majice

Opcija, ki bi nam dovoljevala sukcesivno dobavo, pa je izdelava majic v Evropi. Sicer dražja opcija, ampak bi lahko naročili na začetku manj, kasneje pa v dokaj hitrem času ( beri 2-3 tedne ) dobili dodatne količine. Ideja je, da se naroči blago v pantonskih barvah in potem uporabi samo količino, ki bi jo potrebovali. Z ostankom blaga bi mi potem razpolagali po svoje in ga uporabili za ddruge potrebe. 

Okvirna cena brez DDV in s tiskom: cca. 12,00€ + DDV.  

Priporočena prodajna cena: 29,90€ z DDV

ŠPORTNA MAJICA PO LASTNEM DIZAJNU

Tu govorimo o majici narejeni iz poliestra in se nam tudi zdi nepogrešljiv del kolekcije. Naše osebno mnenje je, da pri tem izdelku ne gledamo na ceno, ampak predvsem uporabnost. Torej moramo paziti, da izberemo pravi material in pravi kroj majice. Tukaj je najmanjši problem dizajn, ker se praktično naredi vse kar želimo.

Primer športne majice

Okvirna cena brez DDV in s tiskom: cca. 10,00€ + DDV.  

Priporočena prodajna cena: 29,90€ z DDV