O nas

Veseli bomo, če se boste odločili, da stopite v stik z nami. Verjemite, ne bo vam žal. :)

+386 (0) 51 436 505

+386 (0) 51 436 504

Promoluks, Robert Šmid s.p.

Dav. št.: SI21364109

Lahko pa rezervirate sestanek z nami preko spodnje aplikacije.

Kratka zgodovina

Podjetje Promoluks, Robert Šmid, s.p. je bilo ustanovljeno leta 2010.

Želja po lastnem podjetju se je razvila iz spoznanj, ki jih je lastnik Robert Šmid dobil, ko je bil zaposlen v drugih podjetjih, ki se ukvarjajo s prodajo promocijskih izdelkov. Robert je imel željo ponuditi trgu inovativne izdelke in predvsem drugačen pristop k storitvi. Zavedal se je že takrat, da klasična prodaja ni ključ do uspeha in končnega zadovoljstva stranke. Svet promocijskih in poslovnih daril namreč skriva veliko možnosti, poleg prodaje le samih izdelkov. 

Naše mnenje je, da je marketinško gledano  naša dejavnost ena izmed najbolj učinkovitih. Že sama tradicija pa govori sama zase. 

Veliko je področij, ko lahko veliko bolj učinkovito nagovorite svoje bodoče kupce ali obdržite stare.

Eno izmed zapostavljenih področij pa je tudi tako imenovani "merchandiseing", ko lahko s svojo kolekcijo oblačil in ostalih izdelkov lahko izpostavijo znamko in zraven še zaslužijo.

 S klikom na puščico si lahko pogledate 1O dejstev o promocijskih in poslovnih darilih:

Poslanstvo 

Ne prodajamo poslovnih daril, rišemo nasmehe vašim strankam in poslovnim partnerjem.

Naša osnovna naloga je pomoč našim strankam pri izbiri poslovnih ali promocijskih daril. 

Želimo si, da bi se prejemnik darila počutil spoštovano in sprejeto. Ob prvem stiku z darilom pa presenečeno in zadovoljno.

S svojimi izkušnjami omogočimo, da stranka prejme kvaliteten in uporaben ter namenu in ceni primeren izdelek. Poleg prodaje izdelkov si prizadevamo, da širimo naše znanje in izkušnje ter  javnost seznanjamo s trendi, smernicami in novosti v branži. S pomočjo dodatnih storitev, kot so brendiranje, pakiranje in dostava, pa dosežemo, da je stranka deležna celotne rešitve. 

Vizija

Postati želimo prepoznavni kot strokovnjaki na področju promocijskih in poslovnih daril v Sloveniji, kot tudi v tujini. V roku 5 let si želimo, da bi vam ponudili na vseh segmentih ekološko neoporečne in trajnostne izdelke, ki v največji možni meri zasledujejo principe in cilje resolucije SDG. To vizijo pa v najboljši možni meri zasledujemo že danes.

Delovni proces želimo izpopolniti do točke, ko bo omogočal optimalno nakupno izkušnjo za naše stranke in maksimalen razvoj in zadovoljstvo za naše sodelavce in poslovne partnerje.

Vrednote

Poštenost

Poštenost ni po naključju na prvem mestu, ker mislimo, da je to osnova za obstoj podjetja na dolgi rok. Tako kot smo pošteni mi do naših strank, poslovnih partnerjev in ostalih deležnikov, tako pričakujemo to tudi od njih. Strogo zavračamo vsa koruptivna in nezakonita namigovanja in dejanja. Stremimo k medsebojni odkritosti pri vsakdanji interakciji in predvsem pri reševanju zapletov ne glede na finančni učinek.

Sodelovanje

V krutem poslovnem svetu pogrešamo nesebično sodelovanje med konkurenti in ostalimi sorodnimi panogami. Naše vodilo je, da delamo samo stvari v katerih smo dobri. Zato v primerih, ko smo mnenja, da stranki ne bomo uspeli nuditi kvalitetne, poštene in namenu primerne storitve, priporočimo našim strankam  konkurenčne ali druge primerne ponudnike. 

Priporočilo je po našem mnenju največ, kar lahko kdo naredi za nekoga v poslovnem svetu.

Inovativnost

Inovativnost na vseh področjih v fazi poslovanja nam je glavno vodilo za doseganje vizije podjetja. Želimo si, da imajo stranke možnost izbire novih izdelkov, vrhunskih dodatnih storitev in nemoten dostop do vseh potrebnih informacij v najkrajšem možnem času. 

Želja vseh posameznikov v podjetju je, da skupaj z našimi strankami in dobavitelji še naprej uspešno udejanimo čim več idej.

Čas

Če želimo biti uspešni, moramo imeti čas tudi za sebe, svoje bližnje in dejavnosti v katerih uživamo v prostem času. Le zdravi in zadovoljni bomo lahko napredovali osebnostno in poslovno.  

Verjamemo, da s svojimi storitvami prihranimo ogromno časa našim strankam in jim tako pomagamo do boljših rezultatov.