O nas

Veseli bomo, če se boste odločili, da stopite v stik z nami. Verjemite, ne bo vam žal. :)

+386 (0) 51 436 505

+386 (0) 40 480 843

+386 (0) 51 436 504

Promoluks, Robert Šmid s.p.

Dav. št.: SI21364109

Poslanstvo

Naša osnovna naloga je pomoč našim strankam pri izbiri poslovnih ali promocijskih daril. S svojimi izkušnjami omogočimo, da stranka prejme kvaliteten in uporaben ter namenu in ceni primeren izdelek. Poleg prodaje izdelkov si prizadevamo, da širimo naše znanje in izkušnje ter javnost seznanjamo s trendi, smernicami in novosti v branži. S pomočjo dodatnih storitev, kot so brendiranje, pakiranje in dostava, pa dosežemo, da je stranka deležna celotne rešitve.

Vizija

Postati želimo vodilni ponudnik naših rešitev v Sloveniji in razširiti poslovanje v druge evropske države. S poudarkom na ekoloških poslovnih darilih. V roku 2 let si želimo, da bi vam ponudili na vseh segmentih ekološko neoporečna darila. Po našem mnenju so ključni dejavniki pri tem kvaliteta izdelka, material, ki je uporabljen, namen uporabe in način izdelave.

Delovni proces želimo izpopolniti do točke, ko bo omogočal optimalno nakupno izkušnjo za naše stranke in maksimalen razvoj in zadovoljstvo za naše sodelavce in poslovne partnerje.

Vrednote

Poštenost

Poštenost ni po naključju na prvem mestu, ker mislimo, da je to osnova za obstoj podjetja na dolgi rok. Tako kot smo pošteni mi do naših strank, poslovnih partnerjev in ostalih deležnikov, tako pričakujemo to tudi od njih. Strogo zavračamo vsa koruptivna in nezakonita namigovanja in dejanja. Stremimo k medsebojni odkritosti pri vsakdanji interakciji in predvsem pri reševanju zapletov ne glede na finančni učinek.

Sodelovanje

V krutem poslovnem svetu pogrešamo nesebično sodelovanje med konkurenti in ostalimi sorodnimi panogami. Naše vodilo je, da delamo samo stvari v katerih smo dobri. Zato v primerih, ko smo mnenja, da stranki ne bomo uspeli nuditi kvalitetne, poštene in namenu primerne storitve, priporočimo našim strankam konkurenčne ali druge primerne ponudnike.

Priporočilo je po našem mnenju največ, kar lahko kdo naredi za nekoga v poslovnem svetu.

Inovativnost

Inovativnost na vseh področjih v fazi poslovanja nam je glavno vodilo za doseganje vizije podjetja. Želimo si, da imajo stranke možnost izbire novih izdelkov, vrhunskih dodatnih storitev in nemoten dostop do vseh potrebnih informacij v najkrajšem možnem času.

Želja vseh posameznikov v podjetju je, da skupaj z našimi strankami in dobavitelji še naprej uspešno udejanimo čim več idej.

Čas

Čas je v našem podjetju največja vrednost. Če želimo biti uspešni, moramo imeti čas tudi za sebe, svoje bližnje in dejavnosti v katerih uživamo. Le zdravi in zadovoljni bomo lahko napredovali osebnostno in poslovno.

Verjamemo, da s svojimi storitvami prihranimo ogromno časa našim strankam in jim pomagamo do boljših rezultatov na vseh področjih.