DEŽNIKI

Promocijski dežniki so verjetno najbolj vidno marketinško orodje, seveda v času dežja. Zelo običajen promocijski dežnik lahko dobite za zelo dobro ceno.

V nadaljevanju si lahko pogledate glavne kategorije dežnikov.

Navadni dežniki

Pod pojmom promocijski dežniki si ponavadi predstavljamo dežnik premera cca. 105 cm. Seveda lahko najdemo tudi večje ali manjše premere. Odvisno zakaj dežnik potrebujete. Ko nekako vemo kakšen premer dežnika bi imeli, se ponavadi odločimo, kakšen ročaj bi želeli. Obstajajo kljukasti in ravni ročaji , ki so lahko iz različnih materialov, največkrat stranke izberete promocijski dežnik z lesenim ročajem ali pa v zadnjem času z gumiranim ročajem. Cena narekuje samo kvaliteto dežnika, tako blago, kot ogrodja. Najcenejši dežniki so seveda sestavljeni in najcenejših materialov, ki niso tako obstojni. Zato našim strankam vedno predlagamo, da izberejo promocijske dežnike srednje kvalitete, kjer že dobijo lep, kakovosten in dolgoročen izdelek. Ponudba je ,kot ste razbrali, res velika, zato vam predlagamo, da nam poveste več in vam bomo pripravili predloge.

Reverse dežniki

Nekaj let nazaj je nek gospod izumil dežnik, ki se odpira /zapira malo drugače, kot klasičen dežnik. Namen tega dežnika je, da ga lahko odprete/zaprete preden stopite na dež ali iz dežja na suho. Recimo iz avta ali v avto. Vsem našim strankam predlagamo, da si izberete vedno avtomatsko različico, ker ga lahko upravljate z eno roko in vam tako omogoča lažje rokovanje. Če vas zanima več, smo vam na voljo za informacije.


Zložljivi dežniki

Zložljivi promocijski dežniki pridejo do izraza predvsem na potovanjih ali v nedorečenih vremenskih razmerah, ko ne veste ali bo padal dež ali ne. Ko želite dežnik pospraviti v torbo, kovček , za kasnejšo uporabo. Za zložljive promocijske dežnike je značilno predvsem to, da obstajajo v manjših premerih , kot klasični. Nekje tam okoli 90 cm. Zato niso primerni za vsakdanjo uporabo, saj boste veliko bolj izpostavljeni dežju. Pri zložljivih dežnikih je včasih smiselno, da resnično uporabite najcenejšo verzijo, saj ga zavržemo po uporabi. Bodisi, ker gremo nazaj z letalom ali pa nimamo več prostora v prtljagi. Zelo smiselno je razmisliti o odpri/zapri sistemu zapiranja, ker ga tako lahko uporabljamo z eno roko. Tega se zavedajo predvsem tisti, ki hodijo po nakupih ali imajo s seboj torbico, torbo, ... Zaupajte nam svoje želje in z veseljem vam svetujemo.

Dežniki po lastnem dizajnu

Promocijski dežniki so eni najbolj hvaležnih izdelkov, ko jih želimo narediti v lastnem dizajnu. Spreminjate lahko praktično vse elemente dežnika in jih naredite tako kot želite. Seveda pa najbolj pride do izraza prevleka, ki je resnično lahko izstopajoča in privlačna,. Možnosti so tako rekoč neskončne, zato vas vabimo da nam poveste več in z našim znanjem ustvarimo cenovno dostopen in unikaten dežnik.

Promocijski dežniki, promocijske marele ali kakorkoli jim že rečemo, so eden izmed najbolj razširjenih promocijskih daril. V poplavi modelov vam z veseljem pripravimo predloge, seveda podprte z vzorci.

ali pa nas pokličite na telefon +386 51 436 505