Easy Brands je skupek oblikovalskih znamk Retulp, Screwmagnet, Lifehammer, Papillon, BK, YOS Bottle, Bold Banana & Pulltaps

Vsakdanji izdelki v unikatni in trajnostni izvedbi

Znamke, ki jih predstavlja Easy Brands so dizajnirane, če že ne narejene v Evropi. Vsem znamkam je skupno, da so zasnovane trajnostno in unikatno. Bodite takšni tudi vi.


1

Izberite izdelek

2

Skupaj določimo kaj in kako brandirati

3

Potrditev predogled brandiranja

4

Počakajte kakih 14 dni in jih začnite uporabljati.

Naj vam malo bolj podrobno predstavimo znamke Easy Brands. Za celotno ponudbo izdelkov pa nas prosim kontaktirajte

Screwmagnet

Pripomoček leta! Screwmagnet, super močan magnet, ki ga lahko s sponko pritrdite na žep, pas ali kjer koli drugje. Idealen pomočnik za vaše delo.


Screwmagnet je izum ustanoviteljev Qblades. Med gradbenimi deli je bila uporaba magneta zelo priročna. Ta ideja se je nadalje razvijala, kar je povzročilo nastanek "Screwmagnet".


ScrewMagnet | Delaj pametno, pojdi magnet

BK

Leta 1851 je bil Hendrik Berk zadolžen za oblikovanje mlečnih posod, loncev, ponev in posod za kuhanje v Kampnu (BK). BK je pionir na področju pametnih aplikacij in visokokakovostne tehnologije. Kakovost in enostavnost uporabe gresta skupaj z oblikovanjem in inovacijami.


Med stoletnico leta 1951 je BK od kraljice Juliane prejel kraljevski predikat. Edinstvena priložnost in izjemno priznanje BK-jeve zavezanosti izdelavi in dobavi najboljših kuharskih izdelkov. BK izdeluje nagrajene razpone, kot je linija Solutions.


BK | Kuharska inovacija

BK terilnik oreščkov

BK predpasnik

BK deska

BK servirni set

bold banana

Bold banana izdeluje torbe. Priročni nahrbtniki, ki ustrezajo vam in vam jutri. S prednjim jermenom, ki ga je mogoče zamenjati z drugim, svežimi barvami in blagovno znamko, ki govori o pozitivnih vibracijah in vključuje vse.


Nova vrsta znamke

Bold Banana je nova znamka iz Eindhovna na Nizozemskem. Od leta 2018 združujemo mlade ustvarjalne ljudi, ki oblikujejo prihodnost znamke. Izdelujemo visokokakovostne torbe z zamenljivim sprednjim jermenom, tako da lahko ustvarite povsem nov videz!


Za vsakogar. In mislimo na vse

Vključiti želimo vse. Radi smo samozavestni in na stvari gledamo pozitivno. To se kaže tudi v naših torbah. Naši modeli so preprosti, a prepoznavni in imajo izrazit značaj.


Pregleden postopek

Verjamemo, da smo jasni glede našega procesa. Naša proizvodnja poteka na Kitajskem prek BSCI certificiranega tekstilnega ateljeja (Business Social Compliance Initiative) z nizozemskim vodstvom.


BOLD BANANA | Nahrbtniki z zasukom

BOLD BANANA jermen

BOLD BANANA nahrbtnik peach

BOLD BANANA nahrbtnik black

BOLD BANANA nahrbtnik yellow

lifehammer

Zgodba Lifehammer se je začela leta 1982 v Nemčiji, ko se je Helmut Lechner po nesreči ujel v svoj avto. Njegov avto je bil obrnjen na glavo, zataknjen varnostni pas in ni mogel odpreti okna ali vrat. Edino, kar je lahko storil, je bilo, da je počakal, da so mu reševalne službe pomagale izstopiti iz avtomobila. Na srečo je bil pravočasno rešen.


Kmalu po tej grozljivi izkušnji se je odločil razviti orodje, ki bo ljudem omogočilo pobeg iz avtomobila po nesreči. Izumil je prvo varnostno kladivo na svetu in ga imenoval Lifehammer. Lifehammer razvija visoko kakovostne izdelke za avtomobilsko varnost. Prizadevanja usmerjajo v iskanje pomembnih podrobnosti. Rezultat? Uporabna preprostost v zapleteni situaciji. Zato so strokovnjaki za avtomobilsko varnost št. 1.


Lifehammer | Rešuje življenja

LIFEHAMMER varnostno kladivo

LIFEHAMMER varnostno kladivo

LIFEHAMMER varnost. brezrokavnik

LIFEHAMMER čistilec stekel

papillon

IFC Papillon je bil ustanovljen leta 1990. Na Nizozemskem je bila z registrirano blagovno znamko podjetja Papillon uvedena uravnotežena zbirka čistilnih izdelkov. Ta čistila so kmalu dosegla sprejemljiv tržni delež.


IFC Papillon je resnično specialist za sublimacijske preproge. Med drugim izdelujejo pogrinjke za živali, preproge za jogo in super mehke zaščitnike Pan.


Material je izdelan iz steklenic iz poliestra in recikliranega PET. Proizvodnja poteka v Evropi.


Papillon si prizadeva oblikovati inovativne izdelke in sledi najnovejšim trendom.


Papillon | Specialist za sublimacijske preproge

PAPILLON podloga za jogo

PAPILLON kopalna podloga

PAPILLON podloga za posodo

PAPILLON set podstavkov

retulp

Namen steklenic je spodbuditi ponovno uporabo. Poleg tega Retulp ljudem v državah v razvoju zagotavlja čisto pitno vodo.


Napolnite, da izpolnite: čudovito priročno steklenico zase, čisto pitno vodo za drugo in pomagate rešiti planet. Blagovna znamka Retulp je vidno prepoznavna po logotipu, ki je sestavljen iz dveh kapljic vode v obliki nizozemskega tulipana. Nizozemska je vodna država in zato se tudi mi - tako kot mnogi Nizozemci - počutimo povezane z vodo. Smo država par excellence, ki lahko zgledno igra vlogo, da morja in oceani postanejo brez plastike.


Ruduce I Reuse I Retulp

RETULP termoske

RETULP eko flaške

RETULP launch bag

RETULP bidon

yos

Joop Opmeer je mož za YOS steklenico. Je mladi podjetnik iz Rotterdama, ki je videl, kako močno se njegova mati bori s pravočasnim jemanjem zdravil.


Na začetku leta 2018 je Joop prebral članek o naraščajočem problemu nepravilne uporabe zdravil. Posledice so hude: vpliva na zdravje ljudi in družbo stane veliko denarja.


YOS je kratica za vaše organizirane dodatke.


5% prodaje steklenic YOS gre za podporo Casperju, fundaciji, ki se ukvarja z novimi načini za boj proti raku trebušne slinavke.


YOS steklenica | Podprite Casperja

YOS flaška roza

YOS flaška zelena

YOS flaška turkizna

YOS flaška siva

pulltap's

Pulltap je najpogosteje uporabljen odpirač za steklenice v gostinstvu.


Značilnosti odpirača za steklenice vključujejo: ergonomsko ohišje iz kovine, snemljivo spiralo s protifrikcijskim premazom "Teflon®", ki olajša drsenje v vse vrste plute ali sintetičnih čepov.


Spirala je zasnovana z idealnim kotom pristopa in ima vgrajen dekapsulator za odpiranje steklenic brezalkoholnih pijač. Dvojna ponikljana ročica, ki zagotavlja navpično odvajanje plute.Pulltaps's | Izdelujemo najboljši odpirač

PULLTAP'S bel

PULLTAP'S rumen

PULLTAP'S moder

PULLTAP'S zelen