Poslanstvo

Naša osnovna naloga je pomoč našim strankam pri izbiri poslovnih ali promocijskih daril. S svojimi izkušnjami omogočimo, da stranka prejme kvaliteten in uporaben ter namenu in ceni primeren izdelek. Poleg prodaje izdelkov si prizadevamo, da širimo naše znanje in izkušnje ter javnost seznanjamo s trendi, smernicami in novosti v branži. S pomočjo dodatnih storitev, kot so brendiranje, pakiranje in dostava, pa dosežemo, da je stranka deležna celotne rešitve.

Vizija

Postati želimo vodilni ponudnik rešitev v Sloveniji in razširiti poslovanje v druge evropske države.

Delovni proces želimo izpopolniti do točke, ko bo omogočal optimalno nakupno izkušnjo za naše stranke in maksimalen razvoj in zadovoljstvo za naše sodelavce in poslovne partnerje.

Vrednote

Poštenost

Poštenost ni po naključju na prvem mestu, ker mislimo, da je to osnova za obstoj podjetja na dolgi rok. Tako kot smo pošteni mi do naših strank, poslovnih partnerjev in ostalih deležnikov, tako pričakujemo to tudi od njih. Strogo zavračamo vsa koruptivna in nezakonita namigovanja in dejanja. Stremimo k medsebojni odkritosti pri vsakdanji interakciji in predvsem pri reševanju zapletov ne glede na finančni učinek.

Sodelovanje

V krutem poslovnem svetu pogrešamo nesebično sodelovanje med konkurenti in ostalimi sorodnimi panogami. Naše vodilo je, da delamo samo stvari v katerih smo dobri. Zato v primerih, ko smo mnenja, da stranki ne bomo uspeli nuditi kvalitetne, poštene in namenu primerne storitve, priporočimo našim strankam konkurenčne ali druge primerne ponudnike.

Priporočilo je po našem mnenju največ, kar lahko kdo naredi za nekoga v poslovnem svetu.

Inovativnost

Inovativnost na vseh področjih v fazi poslovanja nam je glavno vodilo za doseganje vizije podjetja. Želimo si, da imajo stranke možnost izbire novih izdelkov, vrhunskih dodatnih storitev in nemoten dostop do vseh potrebnih informacij v najkrajšem možnem času.

Želja vseh posameznikov v podjetju je, da skupaj z našimi strankami in dobavitelji še naprej uspešno udejanimo čim več idej.

Čas

Čas je v našem podjetju največja vrednost. Če želimo biti uspešni, moramo imeti čas tudi za sebe, svoje bližnje in dejavnosti v katerih uživamo. Le zdravi in zadovoljni bomo lahko napredovali osebnostno in poslovno.

Verjamemo, da s svojimi storitvami prihranimo ogromno časa našim strankam in jim pomagamo do boljših rezultatov na vseh področjih.

Pregovori in misli


Po našem mnenju so pregovori in misli zelo pomembni za ohranjanje zavesti, motivacije in sledenje ciljem.


“Ne stori drugemu tega, kar ne želiš da drugi storijo tebi.”

“Bistvo je v tem, da današnji dan narediš boljši kot je bil včeraj.”

“Bodi tako dober, da te ljudje ne bodo mogli spregledati.”

“Tvoje prepričanje določa tvoje vedenje.”

“Močna zamisel je nadvse osupljiva in povsem nekoristna, dokler se ne odlocimo, da jo bomo uporabili.”

“Bodi, kdor si, in povej, kaj čutiš, ker tisti, ki bodo temu ugovarjali, ne štejejo, tisti, ki štejejo, pa ne bodo ugovarjali.”

“Ko sam sebi dovoliš, da si pred drugimi odprt, pristen in sijajen, drugim dovoliš, da so odprti, pristni in sijajni pred tabo.”

“Kritika je obrambna reakcija, ki jo prestrašeni ljudje uporabljajo, da se varujejo pred spremembo.”

“Zavist je priznanje, ki ga povprečnež izkaže geniju.”

“Če boš počel tisto kar je prav, ne boš nikoli zgrešil.”

“Do drugih se vedi tako, kot si želiš, da bi se oni do tebe.”

“Poštenost vedno pripelje do lepih povračil.”

“Denar, vpliv in položaj niso nič v primerjavi s pametjo, načeli, energijo in vztrajnostjo.”

“Inteligentna podjetja razumejo, da težke poslovne razmere opravljajo brezplačno svetovanje, ki jih bo naredilo le hitrejša in uspešnejša.”

“Vsi strahovi, ki ti onemogočajo napredek kot osebi, niso nič drugega, kot laži, ki si jih prodal samemu sebi.”

“Če je nekomu, ki je pomemben tebi, nekaj pomembno, bi to moralo biti pomembno tudi tebi.”

“Rečeš lahko kar želiš, dokler to rečeš s spoštovanjem.”

“Voditelji so pri uporabi besed resnično neoporečni. Ne opravljajo. Se ne pritožujejo. Ne obsojajo. Nikoli ne preklinjajo. Edine besede, ki jih po svojih najboljših močeh uporabljajo vsak dan,so tiste, ki navdihujejo, spravljajo v akcijo in navdihujejo.”

“Vsak neuspeh s sabo prinese priložnost.”

“Noben položaj ni "slab" ali "dober".Način, kako ga zaznamo, ga naredi "slabega" ali "dobrega".”

“Nikoli se ne vdaj;nikoli,nikoli, nikoli v ničemer velikem ali malem, pomemmbnem ali postranskem, nikoli se ne vdaj, razen prepričanju iz časti ali zdrave pameti”

“Ovire na poti se pojavljajo zato, da se vidi, koliko si nekaj želiš.”

“Bodi eden tistih posameznikov, ki spodbujajo trud drugih, išči dobro v ljudeh in jim ploskaj še za najmanjše pozitivno dejanje, ki ga naredijo.”


Če imate kako misel, ki se jo sami držite v svojem življenju, nam jo zaupajte na naslov info@promoluks.com.


ali pa nas pokličite na telefon +386 51 436 505