ŠKATLA NASMEHOV - RAZLIČNI KONCEPTI

S klikom na sliko vsakega artikla, se vam odpre podoben opis artikla in vse barvne možnosti.
Darilna škatla za poslovne partnerje
V nadaljevanju si lahko pogledate nekaj konceptov storitve Škatla Nasmehov. Vsekakor ponujamo artikle, ki najbolje možo sledijo filozofiji trajnostnega razvoja po materialih, kvaliteti ali možnosti recikliranja.

Kaj ja v paketu, je odvisno od več dejavnikov. Predvsem od budgeta, ki ga imate in rdeče niti, po kateri začnemo graditi vsebino Škatle Nasmehov.

Predvsem pa je pomembno, da je tukaj ovira izključno naša/vaša domišljija.

Koncept Rekreacija

Koncept, ki je bil sestavljen z jasnim ciljem narediti Škatlo Nasmehov namenjeno aktivnostim. Ciljana populacija: oseba, ki se rada rekreira za sprostitev - hribi, sprehodi, izleti, ...

Koncept Pisarna TO GO

Ali bolje rečeno, izdelki za zaposlenega, ki ne dela na lokaciji. Da izrečemo zahvalo ali da mu olajšamo delo. Zelo pomemben vidik tega koncepta je tudi barvna usklajenost in material, ki je povsod zelo podoben. Skupen material je pluta.

Eko prosti čas koncept

Vsi izdelki so narejeni iz konoplje. Stranka je hotela resnično trajnosten koncept, z izdelki namenjenimi vsakdanji uporabi. Ciljna populacija: zaposlena ženska, ki rada potuje in včasih tudi kaj skuha.

Sport koncept

Športni koncept je zelo moderen in tudi naleti na zelo dober odziv, saj se vse več ljudi ukvarja z rekreacijo ali športom. V tem primeru smo ciljali na zaposleno osebo, ki se rada ukvarja z rekreacijo.

Pisarna koncept

Naj imajo zaposleni vse pri sebi za nemoteno delo. Ciljna publika: zaposleni, ki ne odhaja na malico izven podjetja. S poudarkom na bambusu kot skupni imenovalec vseh izdelkov.

Camping koncept

Za vse zunanje aktivnosti. Lahki in trpežni materiali. Z Impact Aware kolekcijo pa dosežete trajnostni vidik na največji možni stopnji.

Potovanje koncept

Elegantno, trajnostno in kvalitetno je bilo vodilo. Barvna kombinacija črne in bambusa pa vsekakor da prepotreben vizualen učinek.

Party Outdoor koncept

Pri tej zasnovi smo imeli v mislih zabavo. Škatla za malico s full color potiskanim pokrovom, lonček full color potiskan okoli in okoli, ter zvočnik, ki ne sme manjkati na nobeni zabavi.

Bogota koncept

Termo posoda in lonček TO GO imata notranjost prevlečeno s keramiko, kar razbije mite o kovinskem okusu v termos posodah. Vrečka Impact Aware za dodatno trajnostno noto.

DODATNE MOŽNOSTI

Poleg skrbno izbranih izdelkov, so te dodatne možnosti bistvene pri doseganju maksimalnega učinka storitve Škatla Nasmeha.

DARILNA ŠKATLA PO LASTNEM DIZAJNU

Vse izdelke vam lahko zapakiramo v škatlo, ki je potiskana po vašem dizajnu.

Če v paket vzamete vrečko ali nahrbtnik, to sploh ni potrebno.

Cena: 3-4 €, odvisno od velikosti

Način brandiranja: tisk

PERSONALIZIRANO SPOROČILO

Če imate imenski seznam prejemnikov, vam lahko pripravimo osebno naslovljeno sporočilo na za posebej za vas pripravljenem papirju. Če ne, pač dodamo nepersonalizirano sporočilo.

Cena:

Velikost (A5/A6), enostranski barvni tisk, 280gr : cca. 0,45 €

Velikost (A4), 1 stransko natisnjeno barvno, 120 gr : cca. 0,45 €

Natisnjeno znotraj darilne škatle: cca. 0,80 €

Način brandiranja: tisk

PERSONALIZIRANI TISK

Prav tako vam določene izdelke lahko potiskamo poimensko. Predstavljajte si prejemnika, ki odpre darilo in na njem piše njegovo ime.

Prav tako vam lahko naredimo poimenski personaliziran plašč na vse izdelke, ki so pakirani v škatlo.

Cena:

odvisno od izdelka

Način brandiranja: tisk

Splošni pogoji


Vse cene so brez DDV

Cene so informativne.

Cene brandiranja niso vključene in jih podamo, ko določimo vse potrebne parametre.

Rok dobave je cca. 2 tedna od potrditve naročila in vseh predogledov brandiranja. Lahko tudi prej po predhodnem dogovoru.

Rok plačila: v 7 -30 dneh po dobavi.

Kontakt: Robert Šmid , robert@promoluks.com, 051 436 505