Za vas se trudimo, da izpostavimo izdelke, ki so nekako drugačni in lahko z njimi izstopate.

Pripravite si kavo!

Naprava, s katero pripravite vrhunsko kavo v trenutku. Nikoli več vam ne bo potrebno kupiti filtra. Poleg tega pa lahko kavo takoj vzamete s seboj.

Asobu Pourover

Asobu Cold Brew

Hladni kavni napitek!

V Sloveniji nismo navajeni piti hladne kave, ampak iz izkušenj lahko povemo, da je še boljša kot topla. Z Asobu Cold Brew si lahko pripravite najboljšo hladno kavo in jo odnesete s seboj.

Pametni pišejo dolgo!

V poplavi pisal smo vam pripravili linijo moderno oblikovanih pisal, ki pa imajo super lastnost da pišejo zelo dobro in zelooo dolgo - celo d0 2000 m pisanja.

Pisala X3

Anti-theft nahrbtniki

Tatovom recite ne!

So vam na potovanju že kdaj izmaknili dokumente, denar ali kako drugo dragocenost? Z našimi protivlomnimi nahrbtniki jim bo to zelo oteženo oziroma brez vaše vednosti nemogoče.

Be shiny!

Želite izstopati? Potem so naše vrečke, ki so malo glamurozne, prave za vas. Vrečka je lahko popolnoma svetleča ali pa samo del.

Svetleče vrečke

Light Up linija

Izstopajte svetlo!

Zadnji trend med promocijskimi izdelki so vsekakor linija izdelkov, kjer z graviranjem omogočimo, da se vaš logo sveti. Naj bo vaš logo viden povsod.

You are COBed!

COB tehnologija je nadgradnja LED svetilk in omogoča bolj optimalno porabo in večjo svetilnost. Pri nas najdete naglavne, žepne ali delovne svetilke.

COB svetilke

Reverse dežniki

Nikoli mokri!

Dežnik, ki se odpira obratno, kot pa navaden dežnik. Omogoča, da se naprimer vsedeš najprej v avto, šele potem ga zapreš. Vsekakor vam ne bo potrebno zapirati dežnika na dežju.

Igrajte se z barvami 2!

Kot vam skodelico pobarvamo v pantonski barvi, pa vam lahko sestavimo lonček TO GO iz množice barvnih delov. Kombinirajte v 14 različnih barvah. Veste koliko možnih kombinacij je to?

Tumbler Mix

Pantone skodelica

Igrajte se z barvami!

Skodelico na sliki vam obarvamo v katerikoli barvi želite. Lahko je mat ali svetleč efekt. Minimalna količina samo 36 kosov. Bodite unikatni.

ali pa nas pokličite na telefon +386 51 436 505