4U PROCES - RAZLIČNI KONCEPTI


S klikom na sliko vsakega artikla, se vam odpre podoben opis artikla in vse barvne možnosti.

V nadaljevanju si lahko pogledate nekaj konceptov storitve Škatla Nasmehov. Vsekakor ponujamo artikle, ki najbolje možo sledijo filozofiji trajnostnega razvoja po materialih, kvaliteti ali možnosti recikliranja.

Pred samim začetkom razmišljanja, kaj bi imeli v paketu, vam predlagamo, da si preberete sam postopek. Da boste lažje razumeli, kaj vse lahko naredimo.

Kaj ja v paketu, je odvisno od več dejavnikov. Predvsem od budgeta, ki ga imate in rdeče niti, po kateri začnemo graditi vsebino Škatle Nasmehov. 

Predvsem pa je pomembno, da je tukaj ovira izključno naša/vaša domišljija.

Koncept Material / Barva

Zelo velikokrat je vizualni izgled tisto, kar naredi učinek. V tem primeru smo izbrali izdelke, ki so črne barve v kombinaciji s pluto.

Koncept Ekološki Material

Resnično trajnosten koncept, z izdelki namenjenimi vsakdanji uporabi. Glavni material izdelkov je konoplja. 

Koncept Šport

Športni koncept je zelo moderen in tudi naleti na zelo dober odziv, saj se vse več ljudi ukvarja z rekreacijo ali športom.  

Koncept Pisarna

Naj imajo zaposleni vse pri sebi za nemoteno delo. Služi lahko tudi kot kot paket ob začetku dela.

Koncept Šola

Poleg hrane in pijače potrebujete tudi izdelke, kamor slednje tudi pospravite. Primerno za v šolo, službo, potovanje, izlete, ... Z vrečko pa smo dosegli, da ni bilo potrebno delati darilne škatle.

Koncept Vino

Stranka si je zaželela koncpet, ki bi poudaril njeno znanje o vinu. Poleg dobre slovenske steklenice vina, ki jo je izbrala stranka, smo dodali še prenosno hladilno posodo in odpirač za buteljko.

Koncept Jaz in Kužek

Stranka je ljubiteljica psov in smo na podlagi naše edinstvene flaške Barkley, ki ima tudi posodico za kužke zgradili paket, ki je navdušil prejemnike. Dodali smo še enostavno odejo iz flisa in vse skupaj zapakirali v lepo škatlo, ki jo prejemnik lahko uporabi še naknadno.

Koncept Pomagajmo čebelam

Tukaj ni bil v ospredju prejemnik, ampak najbolj pridne živalice na svetu - čebele. Prejemnik se bo lahko posladkal z medom ali čajem. Obenem pa bo lahko čestitko in krogce posadil in tako omogočil, da bodo čebelice imele naslednje leto zopet možnost opravljati svoje poslanstvo. 

Api Med

Predvideno je 250g pakiranje API MEDU slovenskega porekla v stekleni posodici. Okoli vratu so zavezani krogci. 3 krogci, ki se bodo privezali na kozarec. Vsebovali bodo semena medonosnih rožic. Krogci bodo bele barve.


Čaj

Domač čaj , 50g, pakiran v celofan vrečko, z etiketo po lastnem dizajnu. 

Čestitka iz papirja s semeni

Čestitka v beli barvi dimenzije A6, potiskano obojestransko. Na eni strani čestitka, na drugi strani navodila, kaj se z njo lahko naredi. Notri bodo semena rožic, ki so prijazna čebelicam.

Darilna škatla

Škatla v katero vse skupaj zapakiramo. Podoben dizajn kot na sliki. Velikost da gre notri kozarec medu, čaj (2x50g), na vrhu čestitka in krogci. V ceno je vključen 4 barvni dizajn po celotni površini.

DODATNE MOŽNOSTI

Poleg skrbno izbranih izdelkov, so te dodatne možnosti bistvene pri doseganju maksimalnega učinka storitve Škatla Nasmeha.

DARILNA ŠKATLA PO LASTNEM DIZAJNU

Vse izdelke vam lahko zapakiramo v škatlo, ki je potiskana po vašem dizajnu. Odvisno od vašega budgeta, količine in želja glede oblike, barve, ....

Način brandiranja: tisk

DARILNA ŠKATLA IZ ZALOGE

Če želite cenejšo varianto, vam lahko ponudimo škatlo iz zaloge. Poglejte si jih tukaj.

Način brandiranja: tisk

VREČKA IZ ZALOGE ALI PO LASTNEM DIZAJNU

Če v paket vzamete vrečko ali nahrbtnik, pakiranje v dodatno vrečko sploh ni potrebno. Lahko vam jih naredimo po lastnem dizajnu ali iz zaloge. Odvisno od vašega budgeta, količine in želja glede oblike, barve, ....

Način brandiranja: tisk

PERSONALIZIRANO SPOROČILO

Če imate imenski seznam prejemnikov, vam lahko pripravimo osebno naslovljeno sporočilo na za posebej za vas pripravljenem papirju. Če ne, pač dodamo nepersonalizirano sporočilo.

Velikost (A5/A6), enostranski barvni tisk, 280gr 

Velikost (A4), 1 stransko natisnjeno barvno, 120 gr

Natisnjeno znotraj darilne škatle

Način brandiranja: tisk

PERSONALIZIRANO BRANDIRANJE

Prav tako vam določene izdelke lahko brandiramo poimensko. Predstavljajte si prejemnika, ki odpre darilo in na njem piše njegovo ime.

Prav tako vam lahko naredimo poimenski personaliziran plašč na vse izdelke, ki so pakirani v škatlo. S tem plaščom prekrijemoo ponavadi ne tako privlačno škatlo samega izdelka.

Način brandiranja: odvisno od izdelka