Tattoji po lastnem dizajnu

Univerzalnost pralnih tetovaž

Pralne tetovaže ali začasne tetovaže so lahko darilo za stranke, pripomoček, ki se distribuira neposredno, »vložek« v revijo ali celo ločena stran knjige. 

Postanejo odličen nakit, ki pokaže pravo naravo človeka, lahko pa so tudi generalna vaja pred trajnim tatujem. Naš izdelek je odlično dopolnilo ekstravagantnim, športnim ali celo elegantnim stilizacijam, dodaja značaj in kanček grabežljivosti. 

Bleščeče tetovaže

Zlate kovinske tetovaže

Fluorescentne tetovaže, ki se svetijo v temi

Srebrne kovinske tetovaže

UV tetovaže – svetijo pod ultravijolično svetlobo

Hermetično zapakiran tattoo

Tetovaže v poljubni obliki

Tatoo velike velikosti

Začasne tetovaže za otroke

Otroci obožujejo tetovaže, zato je med prejemniki veliko staršev, ki jih želijo podariti svojim otrokom.

Zagotavljamo vam, da so tetovaže, ki jih izdelujemo, popolnoma varne, dermatološko testirane in da se vam ni treba bati alergijskih reakcij. Fenomen pralnih tatujev za otroke je tudi v tem, da se jih po potrebi enostavno spere … da se kasneje prilepi še kakšen 😉

Poletne norčije s tetovažami

Ni zanikati, da so vodne tetovaže še posebej priljubljene med počitnicami, ko otroci in odrasli več časa preživijo zunaj.

Tetoviranje je odlična zabava med počitnicami in družinskimi izleti, ko si lahko privoščite veliko več svobode. Poleg tega so tetovaže skorajda nepogrešljiv element vsakega festivala, pa tudi številnih dogodkov, ki se odvijajo ne le spomladi ali poleti.

Kovinske tetovaže so neomajni trend

Ta sijoča ​​vrsta pralnih tetovaž je hitro postala hit kot dopolnilo nošenemu nakitu.

To je obvezen kos ljubiteljev boho stila ali preprosto ljudi, ki želijo učinkovito izstopati. Kovinske tetovaže se običajno lepijo na roke, roke, vrat, dekolte, gležnje, trebuh.