Kako delamo

Kupec je kralj - dokler je lahko. Včasih sodelujemo s strankami, ki nikakor nočejo prispevati energije, da bi prišli do zaključka. Zato spodbujamo naše stranke, da se aktivno vključijo v pripravo predlogov. 

Na prvem sestanku, klicu, v emailu, vam bomo postavili kar nekaj vprašanj.To so osnovna vprašanja, ampak jih bo verjetno še več, ko se bo projekt razvijal.

2. predlogi

Ko dobimo vse informacije, vam pripravimo prve predloge izdelkov, ki vsebujejo:

Ti predlogi so osnova za naslednji korak.

3. ponudba

Na podlagi predlogov vi naredite ožjji izbor izdelkov, ki bi na podlagi parametrov lahko prišli v poštev. Ponavadi so to 2-3 izdelki ( lahko tudi več ), za katere vam pripravimo točno ponudbo. 

4. vzorci

Pri nas se zavedamo, da brez vzorcev ni naročila. Tudi če stranka ne želi vzorca, ponavadi vztrajamo, da vam ga dostavimo v predogled. Veste, slika prenese vse. V živo pa je ponavadi vzorec drugačen. Predvsem se vidi kvaliteta in dejansko stanje izdelka.

Vzorce stranki pustimo dokler ne prejmejo naročenega. Da se lahko prepričajo o kvaliteti dobavljenih izdelkov in če so v skladu z vzorcem.

5. naročilo

Če se boste strinjali z našo ponudbo in vzorci, nam boste verjetno poslali naročilo.

Na tem mestu naj povemo, da se držimo rokov in vseh dogovorov. Naša naloga je, da že v naprej znamo predvideti vse možne zaplete. Zato vam ne obljubljamo nemogočih dobavnih rokov in drugih stvari. Raje ne naredimo posla, kot pa da vas razočaramo ali pustimo na cedilu.

6. brandiranje

99% naših naročil je na nek način brandirano. Zato v obdobju, ko čakamo na blago, dogovorimo vse podrobnosti glede brandiranja. 

V primeru, da se izdelek brandira pri dobavitelju, te stvari dorečemo, preden se pošlje naročilo.

V primeru, da se izdelek brandira pri naših podizvajalcih, pa imamo čas, da vse uskladimo, preden izdelek pride k nam.

V večini primerov vam pripravimo predoglede brandiranja brezplačno. Prav tako radi pomagamo, ko je treba narediti kake manjše popravke dizajnov. 

Žal pa vam ne moremo pripraviti celotnih dizajnov, če nimamo vsaj logotipa in vaših navodil. 

7. dobava

Ko uskladimo vse podrobnosti, je čas, ki je za obe strani najbolj neprijeten. Vi ste nam zaupali projekt, mi pa naprej našim dobaviteljem. Verjemite, sodelujemo samo z dobavitelji, ki jim zaupamo in v zadnjih 20 letih nismo pošteno zafrknili. 

Smo pa vedno pripravljeni na to, da se lahko kaj zalomi. 

Če se recimo pokaže, da zna blago priti kasneje kot dogovorjeno, naredimo vse, da to nekako nadoknadimo. Ali z dražjim, ampak občutno hitrejšim transportom, ali pa poiščemo nadomestni izdelek, ki bo nadomestil prvega. Vedno pa nikakor ne spreminjamo cene v minus stranki.

8. plačilo

Plačilo je posledica našega dela. Smo zelo prilagodljivi, ampak si želimo, da stranke spoštujejo naš trud in se tudi one držijo rokov. Tako kot se jih mi.

Če imate navado zamujati s plačilom, nam raje povejte v naprej. Da ne bo slabe volje.

9. ocena

Vedno bomo veseli vašega komentarja, ko boste prejeli blago.  Najsibodi pozitiven ali negativen. Iz napak se učimo, iz pohval dobivamo energijo.