Tehnike brandiranja

Ko na oblačilo vtisnemo korporativni logotip ali dizajn, navaden kos oblačila postane uniforma, reklama, celo hodeči reklamni pano. Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam pri brandiranju oblačil lahko vaša blagovna znamka še bolj izstopa z uporabo posebnih črnil in okraskov. Spodaj je nekaj najnovejših in najbolj vznemirljivih tehnik, s katerimi lahko vaš logotip "skoči z majice". Vsa naša črnila so okolju prijazna, brez AZO – posebej testirana za zagotavljanje skladnosti z zakoni in direktivami EU.

Tehnike tiska na oblačila oz. tekstilne izdelke ( vrečke, odeje, šale, ... ) Včasih se uporabijo tudi za kape.

Visoka gostota

Črnila visoke gostote vam omogočajo, da dosežete tridimenzionalni učinek z ostrimi, dobro definiranimi obrisi. Odličen je za ustvarjanje "pop up" dela dizajna ali za simulacijo učinka teksture.

Flock

Učinek dekoriranja s strukturo velurja omogoča doseganje zanimivih in edinstvenih rezultatov. Nanaša se lahko tako na bombaž kot na poliester, pa tudi na baseball kape.

Gel

To je prozorna tridimenzionalna plast črnila, ki daje podlagi sijajni učinek. Gel je kot nalašč za ustvarjanje posebnih površinskih učinkov, na primer vodnih kapljic na steklenički

Curki

Stekleni ali kovinski curki, pritrjeni na izbrane elemente dizajna ali celoten logotip, naredijo majico modno in privlačno.

Folije

Kovinske folije različnih efektov in barv. Ob pravilni uporabi lahko folija ustvari očarljiv učinek.

Zlate/srebrne bleščice

Stran A ima belo podlago, stran B je z bleščicami neposredno na oblačilu. Bleščeča črnila zagotavljajo privlačen lesk, ki ustvarja bogat učinek. Odličen za poudarjanje dizajna in proizvodnje ter eleganten videz.

Kovinsko zlat šimer

Stran A ima belo podlago, stran B pa se lesketa neposredno na oblačilu. Šimer je še en način, da svojemu tisku dodate "sijajni učinek". Svetleča črnila, ki so malo manj kričeča kot bleščice, so pa obstojna poštevilnih pranjih.

Srebrn šimer

Stran A ima belo podlago, stran B pa se lesketa neposredno na oblačilu. Šimer je še en način, da svojemu tisku dodate "sijajni učinek". Svetleča črnila, ki so malo manj kričeča kot bleščice, so pa obstojna poštevilnih pranjih.

Crystalina

Delci tega črnila se razlikujejo po premeru in povzročijo bleščeč učinek na prozorni podlagi.

Sladkor

Iskri elementi v črnilu čarobno osvetlijo izbrane poudarke danega dizajna.

Perla

Majhni lesketajoči se elementi v črnilu dodajo izbranim delčkom odtisa zelo lep, eleganten in nežen učinek...

Puff

Razširljiva barvila. Ta črnila se med postopkom sušenja močno razširijo in dosežejo mehak zaobljen, tridimenzionalen učinek. Na voljo za črnila na vodni osnovi in plastisol.

Sponge Puff

Priljubljena v 80. in nazaj. Sponge puff ustvari 3D videz z mehko teksturo. Če ga uporabimo na določenih področjih, lahko ta učinek zares popestri dizajn

Učinek usnja

Kot etiketa na vaših najljubših nošenih kavbojkah. Učinek usnja ponuja odličen način za nadgradnjo dizajna brez stroškov in dela dejanskega usnjenega našitka.

Kaviarjeve kroglice

Te majhne prozorne plastične kroglice različnih velikosti in barv ustvarjajo zanimiv učinek na izbranih elementih dizajna. Odlično za ustvarjanje mozaičnih učinkov.

Svetijo v temi

Odlično črnilo s posebnim učinkom za zabave ali posebne promocije, na primer za bare ali diskoteke.

Odsevno

To črnilo ima enake lastnosti kot odsevni trak in se pogosto uporablja v varnostnih aplikacijah, kot so šole, delovna oblačila ali poklicne službe, kot sta policija in gasilska brigada. Slika, posneta z bliskavico fotoaparata.

UV žareče črnilo

Te majhne prozorne plastične kroglice različnih velikosti in barv ustvarjajo zanimiv učinek na izbranih elementih dizajna. Odlično za ustvarjanje mozaičnih učinkov.

Tehnike vezenja za oblačila in tekstilne izdelke. Velikokrat uporabimo tudi na kapah.

Openwork Vezenje

Svetloba s prozornimi območji. Ta tehnika je odlična za zapolnitev velikih površin z zanimivim grafičnim učinkom. Priporočamo uporabo kontrastne niti na oblačilu.

Mešane niti

Ta tehnika ustvari edinstven učinek z mešanjem različnih enobarvnih niti znotraj polnila. Mešajte različne barve in različne tone, možnosti so neomejene.

Kovinske niti

Sijoče kovinske niti v različnih barvah lahko dodajo bogastvo vsakemu dizajnu.

Neonske niti

Svetle dnevne sijoče barve so na voljo v različnih barvah. Odlično poudarjanje dela ali celotnega dizajna. Posebej primerna za varnostne situacije in delovna oblačila, kjer je visoka vidljivost nujna.

Glow in the dark niti

Posebna impregnirana nit, ki ob izpostavljenosti svetlobi daje zelen sijaj v temi. Odlično za zabave v diskotekah in nočnih klubih.

Osenčene niti

Niti, ki vsebujejo eno barvo z različnimi tonskimi (svetlimi in temnimi) vrednostmi v kolutu. To ustvari zanimiv tonski prehod znotraj dizajna.

Polnilno vezenje

Na voljo je na desetine vzorcev šivov, ki vašim polnilom dajejo edinstveno teksturo.

3D vezenje

Znano tudi kot Puff vezenje - vašemu dizajnu doda zanimiv, bolj moden učinek. Šivi na različnih nivojih ustvarjajo bogat 3D učinek.

Zgornji šiv

Inovativen stil vezenja z majhnim številom vbodov. Popoln za ustvarjanje "lahkih" napisov na tekstilu. Lepa alternativa za vezenje velikega formata.

Večbarvne niti

Podobno kot pri »osenčenih nitih« ta tehnika uporablja en navoj niti, ki vsebuje več barv, kar ustvari edinstven vizualni učinek.

Vezenje + aplikacija

Kombinacija več različnih načinov dekoracije, ki daje vašim dizajnom zanimive in edinstvene učinke.

Brandiranje kap

Zahvaljujoč brandiranju kapa postane edinstven reklamni pripomoček

Pri oblikovanju vašega edinstvenega stila pokrival je najpomembnejši vidik dekoracija. Glede na to, ali imate raje vezenje, tisk, Sonic Weld, našitke, aplikacije ali flock, vam lahko ponudimo najbolj natančen izdelek po najboljši ceni. Ekipa tehnikov dela dan za dnem – ustvarja nove metode in izboljšuje že preizkušene, da dopolni vaš edinstven vzorec pokrivala. Razvijajoča se tehnologija širi proizvodne zmogljivosti, da vam ponudimo najobsežnejše in najtrajnejše metode dekoracije, ki so na voljo na trgu.

Ravno vezenje

2D (plosko) vezenje deluje učinkovito in elegantno - je ena izmed najbolj priljubljenih tehnik dekoracije za kape.

3D vezenje

3D vezenje - vključuje uporabo pene za vezenje in posebnih šivov, ki v kombinaciji dajejo dizajnu 3D učinek.

2D + 3D vezenje

Tehnološki park pri dobavitelju vam omogoča kombiniranje 2D in 3D vezenja. Tovrstna dekoracija je zelo učinkovita, kar daje kapam edinstven značaj.

Odtis

Poleg vezenja obstaja tudi možnost izdelave različnih vrst potiskov na kape. Naša tehnologija tiska P6 vam omogoča tiskanje na šive. Tako vam ni več treba izbrati kape s 5 ploščami. Ta tehnika nam omogoča tiskanje številnih barv na vse kape in tkanine, vključno s 6-delnimi kapami, kordurom in debelimi tkaninami.

Druge tehnike

Kape ponujajo tudi možnost uporabe številnih drugih tehnik dekoracije. Govorimo o različnih vrstah našitkov in aplikacij. Izpolnimo vsako zahtevo stranke.

Tehnik je ogromno. Še mi ne poznamo vseh. Kontaktirajte nas za več informacij.