Asobu PourOver - naprava za pripravo vroče kave

Novi aparat za kavo Asobu Pour Over združuje eleganten stil, funkcionalnost in edinstveno funkcijo prenosljivosti, ki požene način kuhanja kave na povsem novo raven odličnosti!

Asobu Pour Over je opremljen z dvojno steno iz nerjavečega jekla, bakreno izolirano karafo, ki bo kavo ohranila vročo in svežo več ur. Vključuje tudi dvojni stenski mikro mrežasti filter iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da vam nikoli več ne bo treba kupiti papirnih filtrov, ki niso okolju prijazni! Pred in po uporabi nežno izperite filter iz nerjavečega jekla. Zgornji del piva za kavo ima toplotno odporen borosilikatni stožec v obliki stožca, ki zadrži filter v začetni fazi "cvetenja" do zaključka faze prelivanja. Enostaven oprijem, toplotno odporen večbarvni ovratnik omogoča “enostavno oprijem in delo”, tudi ko je vroče. Elegantna oblika urnega stekla se razprostira v spodnji dvojni steni, vakuumsko izolirana, bakreno obložena, iz nerjavečega jekla. Graf lahko zaprete z ustreznim nerjavnim pokrovom, ki ostane vroč do 12 ur. Prenosna je

in idealno, da se pripeljete na delo ali v šolo za naporni dan, ki ga čaka. Črni kotliček z gosjim vratom kuhane vode, sveže mlete kave in nekaj koristnih merilnih orodij so vse, kar potrebujete, da Asobu Pour Over pri prizadevanju za popolno skodelico kave znova in znova. Trmast in skoraj neuničljiv karaf iz nerjavečega jekla lahko sprejme do 32 oz / 1 liter sveže kuhane kave. Ne glede na to, ali ste ljubitelj kave ali nove kave, preizkusite svoj najljubši fižol in recept ali preverite na stotine receptov na spletu.

Hvala Asobu, da so ta tradicionalni obrtni način priprave kave dokončno nadgradili s stilskim, praktičnim in prenosnim aparatom za kavo Asobu Pour Over. Zdaj uživajte!


Modeli, ki so na voljo iz zaloge in ki jih lahko brandiramo z vašim logom.

Bakren

Rdeč

Črn

Srebrn

Pakirano v lično embalažo, primerno za obdarovanje.

Slike

+386 (0) 51 436 505