Izdelki s semeni

Papir s semeni, lončki s semeni, semena, ....

Nekaj izdelkov si lahko pogledate tukaj, nekaj pa na povezavi

Naše podjetje je ekskluzivni zastopnik podjetja CorthoGreen iz Nizozemske, ki je vodilni proizvajalec izdelekov, ki vsebujejo semena. Tako kot sama semena, kot lončki s semeni in tudi papir s semeni so zelo domiselna rešitev, če želite svojo stanko aktivirati, ko prejme darilo. Glavno vodilo tega programa je, da izdelek, ki ga podarite, stranka na koncu uporabi za nekaj uporabnega in ne zavrže.

Kako papir s semeni deluje

Papir s semeni je biološko razgradljiv eko papir, ki je izdelan iz popotrošnih materialov (za ta papir ni poškodovanih dreves!) In ima vdelana semena Ko papir posadimo v lonec zemlje, semena zrastejo in papir kompostira. Za njim ostanejo le cvetje, zelišča ali zelenjava in brez odpadkov. Sajenje in gojenje je enostavno in zabavno.


Naš dobavitelj tega papirja je tako proizvajalec nasadnega papirja kot oblikovalec in tiskar izdelkov iz nasadnega papirja, kot so vabila na poroko in druge dogodke, spominski izdelki, bloki, lončki, ....


1

2

3

4

Lonec napolnite do 2/3 z dobro zemljo za sajenje. Uporabite lahko tudi že pripravljene mešanice, ki jih ponujamo tudi mi. Malo potlačite zemljo in po potrebi dodajte še več. Želite, da je lonec trdno napolnjen, vendar ne potlačen. Papir lahko sadite v zaprtih prostorih ali zunaj, tako da lahko izbirate glede na temperaturo in pogoje v času sajenja (ne priporočamo sajenja zunaj, če je vihar ali puščavska vročina!).

Vzemite vaš papir s semeni in s papirjem pokrijte zemljo v pripravljenem loncu. V redu je, če se papir prekriva. Na koščke papirja s semeni nanesite pol centimetersko plast zemlje in nežno potlačite po vrhu.

Ko papir posadite v lonec, ga dobro namočite. Želite, da sta papir in zemlja lepo vlažna, vendar ne plavata v vodi. Prvih 10 dni naj bo papir vedno vlažen. Voda je potrebna za kalitev.

Ko se pojavijo kalčki, še naprej ohranjajte papir vlažen, vendar pazite, da ga ne prelivate. Ko se pojavijo trdne rastline, jih po potrebi zalivajte. Na spodnjih slikah je videti lonec po zasaditvi voščilnice.

Katalog, ki ga lahko prelistate kar takoj

Katalog Papir s Semeni 2020

Papir s semeni pokriva res veliko področij, tako da ga lahko uporabljate za več namenov. Kontaktirajte nas s še tako noro idejo in jo bomo skupaj poizkušali realizirati. Ali pa vam bomo mi predlagali našo.